Hoppa till innehåll

På mässa i helgen – Harmoni-Expo

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.) I helgen händer något som jag väntat länge, länge på!.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.)

I helgen händer något som jag väntat länge, länge på! Ärligt talat med lite skräckblandad förtjusning. Jag ska nämligen stå på Solnamässan Harmoni-Expo tillsammans med Camilla Danilda med vår receptbox Baka med Mindre Socker. Harmoni-Expo beskriver sig själva som Sveriges största alternativmässa för kropp och själ, och jag är övertygad om att Baka med Mindre Socker med sin hälsosamma approach och målgrupp kommer att passa utmärkt här! Det är en rätt stor mässa, och jag hoppas verkligen vi får träffa många bakningsglada personer.
 
Om det är någon som ska dit, så sväng gärna förbi vår monter. Vi kommer stå i montern AB-4b. Vi lovar att erbjuda en superbra rabatt!
 
 
 
 
På mässa i helgen - Harmoni-Expo 3
 
Syns vi? Jag hoppas det! Obs. denna bild är från snapchat. Följ gärna mig där som bakasockerfritt.