Hoppa till innehåll

Pannkakor, våfflor och plättar

Nu när jag jobbar hemma drygt hälften av min arbetstid, så är pannkakor/våfflor/plättar ett mycket bra tilltug när hungern börjar göra sig påmind. Dessutom är det supergott, lätt att.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Nu när jag jobbar hemma drygt hälften av min arbetstid, så är pannkakor/våfflor/plättar ett mycket bra tilltug när hungern börjar göra sig påmind. Dessutom är det supergott, lätt att göra hälsosamt och passar fint här på bakasockerfritt! De flesta tror jag håller med mig när det gäller att tycka om pannkakor och dess likar. Men de går ju att göra i så många olika varianter! Nedan ser ni sex olika recept som jag rekommenderar er att testa.
 
 
 
 
 
Pannkakor, våfflor och plättar - Baka Sockerfritt
 
 
 
 
 
Pannkakor, våfflor och plättar - Baka Sockerfritt
 
 
 
 
 
Pannkakor, våfflor och plättar - Baka Sockerfritt
 
 
 
 
 
Pannkakor, våfflor och plättar - Baka Sockerfritt
 
 
 
 
 
Pannkakor, våfflor och plättar - Baka Sockerfritt
 
 
 
Veganska havreplättar (små pannkakor)
 
 
Pannkakor, våfflor och plättar - Baka Sockerfritt