Hoppa till innehåll

Påsken fortsätter!

Jag har just haft en sådan trevlig fika med min systers familj, jag älskar att umgås med dom! Det är skönt att ha så pass lugna dagar som jag haft både igår och idag. Min svåger har hjälpt.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Jag har just haft en sådan trevlig fika med min systers familj, jag älskar att umgås med dom! Det är skönt att ha så pass lugna dagar som jag haft både igår och idag. Min svåger har hjälpt mig mycket med utformningen av min hemsida, och snart kommer ni nog märka lite nya funktioner här på bakasockerfritt! Eftersom det tar rejält med tid, kommer det dröja några dagar.
 
Igår var jag ju borta mestadelas av dagen, och nedan kan ni se tre bilder från dagen. Jag kände mig riktigt hurtig igår, eftersom jag vaknade lite extra tidigt (innan åtta) för att hinna ta en joggingtur innan vi satte oss i bilen i ett par timmar. Jag visse att jag skulle ha för mycket spring i benen om jag inte hade gjort av med lite energi innan! Vi åkte hem relativt tidigt, och jag var hemma redan vid nio. Perfekt tid, för då hann jag svänga ihop en kaka till dagens fika, samt se Harry Potter som gick på TV! Det är välbehövligt med sådana här dagar, som kontrast mot vardagen.
 
Hur väljer ni att äta över påsk? Själv håller jag mig till min vanliga livsstil och undviker snabba kolhydrater och utesluter så mycket socker som jag kan. Som tur är känner jag inte att det är svårt att motstå brödet, det vanliga godiset eller påskmusten. Jag har helt enkelt inget sug till det alls! Dessutom erbjuder ju påsken massor av bra mat såsom lax, sill och ägg. Svårare är det emd fikat, men jag burkar nästan alltid ta med mig något hälsosammare till fikan att bjuda alla på!
 
 
Påsken fortsätter! - Baka Sockerfritt
 
 
Påsken fortsätter! - Baka Sockerfritt
 
 
Påsken fortsätter! - Baka Sockerfritt
  
 Det är lätt att få stirrig blick när man väntar i 100 år på att ett kort ska tas…