Hoppa till innehåll

Pepparkaksbak, saffransglass och snittar

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.) Snart är jag redo för pepparkaksbak med tre andra tjejer (och.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.)

Snart är jag redo för pepparkaksbak med tre andra tjejer (och två barn)! Det ska bli hur härligt och mysigt som helst. Ikväll blir det till att gå ut och äta med Artur på “Smak”, som jag velat testa en stund nu. Där får man välja sin egen meny utifrån olika rätter som alla har en speciell smak i fokus.

 
De kommande dagarna ser jag fram emot att baka ett par saker från mitt e-Magasin med jultema (29 kr), som så många utav er har köpt! Jag tänker med pepparkakstryfflar, pepparkakssnittar och saffransglass! Mums, vad jag längtar!
 
 
Pepparkaksbak, saffransglass och snittar 5
 
Pepparkaksbak, saffransglass och snittar 7