Hoppa till innehåll

Picknick en sommardag (plus regn)

I måndags (i förrgår) var det dags för en härlig picknick vi och två andra småbarnsfamiljer (där barnet är 2 respektive 4 månader gammla). Så roligt att två av mina bästa vänner också.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
I måndags (i förrgår) var det dags för en härlig picknick vi och två andra småbarnsfamiljer (där barnet är 2 respektive 4 månader gammla). Så roligt att två av mina bästa vänner också har barn, även om de är året yngre. Som tur är kommer det inte göra någon stor skillnad åldermässigt om bara något år.
 
Jag har förmånen att bo nära naturreservatet Nyckelviken där det finns många gröna ytor och roliga djur. Utmärkt ställe att ha picknick på!
 
 
 
Picknick en sommardag (plus regn) - Baka Sockerfritt
 
 
Fyra av sex vuxna hade pokémon go, vilket givetvis kördes flitigt. En smart app för att få folk att röra på sig förresten! Med en 1-åring är det dock inte jättelätt att ha fokus på något annat än just nämnde 1-åring. 
 
 
 
Picknick en sommardag (plus regn) - Baka Sockerfritt
 
 
Vincent älskar djur (och fordon), och blir fascinerad av allt från flugor och fåglar, till hundar och hästar. Här hälsar han på fåren. 
 
 
 
Picknick en sommardag (plus regn) - Baka Sockerfritt
 
 
Just det, han älskar bär också! Och tydligen också bigaråer som liknar bär (men är en stenfrukt). Pappi hjälper Vincent med att ge bitar av dom.
 
 
 
Picknick en sommardag (plus regn) - Baka Sockerfritt
 
 
Vi hade en underbart mysig picknick! Precis när vi började bege oss hem öppnade sig skyarna, och regnovädret from hell släpptes lös. Fy! Det är sällan jag är med om sådant kraftig oväder, inklusive hagel (på sommaren) och en blixt som inte var mer än tre sekunder från åskan. Jag kund ha vadat ut i en sjö, så blöta var mina skor. Som ni kanske förstår blev inga pokémons fångade för min del på vägen hem.