Hoppa till innehåll

Populära recept under 2014

Wow, det är nu när värmen kommer, som jag börjar förstå att det snart redan är juni, och att det är snart fem hela månader som gått sedan 2014 startade. Mycket, mycket har hänt sedan dess... Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Wow, det är nu när värmen kommer, som jag börjar förstå att det snart redan är juni, och att det är snart fem hela månader som gått sedan 2014 startade. Mycket, mycket har hänt sedan dess. Det var vid årsskiftet jag bestämde mig för att kontakta olika företag för samarbete – med varierande resultat ska erkännas, jag har utökat mitt receptarkiv enormt, nya personer har kommit till mitt kontaktnät, jag har skapat en podcast, och det största av allt: jag har skapat Baka Sockerfritt e-Magasin med mina bästa recept (där de absolut flesta recept enbart går att få tag på enbart i magasinen)!
 
Så här en fin majdag tänte jag därför göra en sammanställning av några av de populäraste recepten som jag skapat hittills under år 2014. Enjoy!