Hoppa till innehåll

Raw Bite – Protein

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.) Jag hade redan innan jul köpt hem den nya Raw Bite-sorten.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.)

Jag hade redan innan jul köpt hem den nya Raw Bite-sorten “Protein”. Men jag måste erkänna att det var först igår som jag testade den för första gången. Vad tyckte jag om denna då? Jo, jag gillade den, och kommer absolut köpa den fler gånger. Den har en djupare kakaosmak än smaken Raw Cacao, men av någon anledning, som jag inte kan sätta fingret på, är min favorit fortfarande Cacao! Den är helt enkelt oslagbar. Denna bar innehåller 10 gram protein per bar (en bar väger 50 gram), men är inget för den kolhydratskänslige med 18 gram kolhydrater per bar. Jämför detta med tidigare nämnda smak med 5 gram protein och 22,5 gram kolhydrater per bar.
 
Baren innehåller dadlar, mandlar, risprotein, pumpafrön och kakao. 
 
 
Raw Bite - Protein 3