Hoppa till innehåll

Raw bites – Protein

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.) Jag är som jag tidigare beksrivit en riktig barälskare (alltså.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.)

Jag är som jag tidigare beksrivit en riktig barälskare (alltså sådana barer man äter, inte pubarna). Favortierna är Questbars och Raw bites. När det kommer till raw bites är min favoritsmak den relativt nya smaken “Protein”. Jag köper dessa barer på Bodystore. Dessa barer är tillverkade av ekolgiska och “raw” ingredienser och är enligt mig ett perfekt mellanmål när man är på språng (och om man tål lite mer kolhydrater!).
 
 
Raw bites - Protein 3