Hoppa till innehåll

Raw food på Koloni (Biblioteksgatan)

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.) Jag var tidigare i veckan och besökte Koloni. Jag är.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.)

Jag var tidigare i veckan och besökte Koloni. Jag är ständigt på jakt efter nya caféer och restauranger med en hälsosam inriktning! Koloni verkar finnas på fyra ställen i Stockholm (inklusive förorter), och jag valde det på Biblioteksgatan 5. Här finns mängder av olika slags juicer och shaker, luncher och bakverk. Mycket är ekologiskt och raw, vilket är kul! Artur valde en fräsch kyklingsallad med solrospesto (115 kr) och jag var såklart tvungen att välja en raw chokladtårta (55 kr). Båda var mycket goda, och jag blev riktigt mätt på min tårtbit (raw är ju ofta rätt mastigt då det främst består utav nötter och färska dadlar/torkad frukt). Koloni är rätt dyrt överlag, men ofta är det så att man får betala för de bra sakerna. Själva restaurangen är rätt liten, men innehar även en liten uteplats (vilken kommer vara full när värmen kommer på riktigt!).  

 
 
Raw food på Koloni (Biblioteksgatan) 7
 
Raw food på Koloni (Biblioteksgatan) 9
 
Raw food på Koloni (Biblioteksgatan) 11