Hoppa till innehåll

3 dagar i augusti

Det är inte höst än, men visst har höstterminen startat! Under de senaste dagarna har inspirationen flödat, ugnen gått varm (bokstavligt talat) och jag har fått umgås med släkten. Under de.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Det är inte höst än, men visst har höstterminen startat! Under de senaste dagarna har inspirationen flödat, ugnen gått varm (bokstavligt talat) och jag har fått umgås med släkten. Under de tre senaste dagarna har jag gjort följande:
 
 
 
Gått långa promenader med lille Vincent! Älskar att vädret fortfarande är så skönt att jag kan ha shorts och klänning. Jag har dock hört att det snart kommer att vända…
 
 
3 dagar i augusti - Baka Sockerfritt
 
 
 
Boostat min kreativitet genom att byta miljö från köksbordet till diverse caféer. Jag behöver både ombytet samt de härliga bakgrundsljudet som det bidrar med.
 
 
3 dagar i augusti - Baka Sockerfritt
 
 
 
Jag har besökt min systers familj för att smaska på lite bakelser som fanns kvar efter att systersonen fyllt 4 år. Mycket trevligt och underbart att sitta utomhus i trädgården och umgås!
 
 
3 dagar i augusti - Baka Sockerfritt
 
 
Åkt till stan hela två gånger. En gång för att köra ett steppass på friskis (så kul), och en gång för mitt mentormöte. Jag har sådan tur att ha Helena som själv är entreprenör som mentor att bolla idéer med. 
 
 
3 dagar i augusti - Baka Sockerfritt