Hoppa till innehÄll

3 hÀndelser i veckan som gjort mig galet glad :)

– I veckan, om allt gĂ„r som det ska förstĂ„s och det inte blir nĂ„gra omtentor, sĂ„ Ă€r Artur klar med sin utbildning. Hipp hurraaaa! Det Ă€r fakitskt inte bara han som har lidit, utan Ă€ven.. LĂ€s mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
– I veckan, om allt gĂ„r som det ska förstĂ„s och det inte blir nĂ„gra omtentor, sĂ„ Ă€r Artur klar med sin utbildning. Hipp hurraaaa! Det Ă€r fakitskt inte bara han som har lidit, utan Ă€ven jag. Inte minst utav all beklagan… Men nu Ă€r han som helst klar och dĂ€rmed börjar han jobba desto mer. Dock ska vi pussla ihop det sĂ„ att jag fortfarande kan ha tid för mitt företag och hinna ivĂ€g pĂ„ saker. 
 
– I gĂ„r kom jag Ă€ntligenĂ€nligenĂ€ntligen ivĂ€g pĂ„ ett steppass. Andra gĂ„ngen pĂ„ kanske 16 mĂ„nder eller sĂ„. För mig som Ă€lskar step, sĂ„ Ă€r glĂ€djen stor. Hoppas jag kan komma ivĂ€g pĂ„ fler pass framöver! Passet var rĂ€tt tufft (för mig). Konditionen Ă€r ju inte direkt som den en gĂ„ng har varit. Jag ser mycket fram emot den tiden dĂ„ jag kan börja trĂ€na som tidigare igen. I dagslĂ€get klĂ€mmer jag in tvĂ„ trĂ€ningstillfĂ€llen i veckan. En av dessa kör jag hemma, och blir tyvĂ€rr inte speciellt svettig utav.
 
– Jag pratade om serier hĂ€r om dagen pĂ„ bloggen, och vet ni vad? Min absoluta favoritserie har kommut ut med nya avsnitt pĂ„ Netflix! Jag skrek rĂ€tt ut! Nu ska jag ta det lugn och försöka se ett avsnitt – högst tvĂ„ – per dag (det Ă€r som Harry Potter all over again, nĂ€r jag föröskte begrĂ€nsa lĂ€sningen av antal kapitel per dag för att böckerna skulle rĂ€cka lĂ€ngre). 
 
 
En rÀtt bra vecka med andra ord! Vad har gjort dig glad?
 
 
3 hÀndelser i veckan som gjort mig galet glad :) - Baka Sockerfritt
 
En bild frÄn snappis. Jag heter bakasockerfritt, sÄ följ mig gÀrna!