Hoppa till innehåll
Open navigation

3 saker som gör livet extra härligt

Vad gör dig glad denna måndag? Själv njuter jag av…     – Att lära mig mer om sociala medier. Sociala medier är något jag hela tiden blir allt mer kär i, och jag.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Vad gör dig glad denna måndag? Själv njuter jag av…
 
 
– Att lära mig mer om sociala medier. Sociala medier är något jag hela tiden blir allt mer kär i, och jag förstår detta fenomen allt bättre hela tiden. Jag tycker det är så roligt att tanken har sagit mig att ubilda mig inom detta… För tillfället slukar jag ständigt ny information om sociala medier, är medlem i grupper inom bloggande och har själv börjat skriva om min erfarenhet här på bloggen. Läs exemelvis Facebook för företgare.
 
– En finkaffe framför datorn. Visst kanske det blir runt 10.000 kr per år för att köpa en latte macchiato som jag gör flera gånger i veckan, men det är något jag unnar mig. Istället skär jag ner på annat. För mig är det en liten sak som ger guldkant i tillvaron. Då är det värt det.
 
– Att hösten är här! Jag myser när det är mörkt på kvällarna och över att jag kan ha tjocktäcke. Nu är det hög tid att baka med äpple och päron, göra kanelbullar och så sakteliga smyga in saffranet. Dessutom tycker jag att det blir så vackert ute med alla röda löv (inte än, men snart)! Jag med lilla familjen har bestämt att vi ska göra mysiga utflykter de kommande veckorna!
 
 
 

3 saker som gör livet extra härligt - Baka Sockerfritt