Hoppa till innehåll
Open navigation

7 sidor som är bra att ha (och gratis)

Dags för Entreprenörsinspiration #6 ! Jag använder mig av många sidor i mitt liv som företagare. I detta inlägg delar jag med mig utav tips till er på bra sidor som både är roliga att ha och.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Dags för Entreprenörsinspiration #6 ! Jag använder mig av många sidor i mitt liv som företagare. I detta inlägg delar jag med mig utav tips till er på bra sidor som både är roliga att ha och som kan underlätta livet lite extra. Oavsett om du är egen företagare eller inte!
 
  • Min nya älskling Canva. Här arbetar jag med att göra olika layouts och poster. Här gör jag exempelvis mitt mediakit och “citatposters”. Väldigt användarvänligt!

  • Utnyttjar du som jag bildbanker? Min favorit är idag StockSnap . Här är bilderna inte bara gratis utan även fria från copyight, så att ingen källa behöver anges!

  • Picmonkey  är ett bra bildredigeringsverktyg som jag använder dagligen. Lätthanterligt och med många funktioner! Kul om du som jag vill fixa till dina bilder en smula, men inte har allt för djupa kunskaper inom området eller vill betala en massa.
  • Todoist  är en “att göra”-lista online, som hjälper dig att hålla koll på vad som behöver göras. Perfekt när påminnelserna börjar hopa sig och därmed behöver struktur!

  • Med WeTransfer  kan du föra över stora filer, utan att belast ditt mailkonto. Jag använder ofta denna funtion när jag ska föra över bider!

  • Sugen på att gå gratiskuser online? Kika in Coursera ! Här finns ett brett alternativ av ämnesområden att fördjupa sig inom.

  • Petnoga kan underlätta och undvika pinsamma stavfel om du som jag inte alltid har ett rättstavningsprogram…
 
 

7 sidor som är bra att ha (och gratis) - Baka Sockerfritt