Hoppa till innehåll

8 sorters bakverk

Hoppas ni haft en fin Valborg! Igår fick jag lyxigt nog en hel del egentid hemma (händer rätt sällan), och det fanns helt plötsligt tid för att jobba, baka och städa. Plus stryka den där.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Hoppas ni haft en fin Valborg! Igår fick jag lyxigt nog en hel del egentid hemma (händer rätt sällan), och det fanns helt plötsligt tid för att jobba, baka och städa. Plus stryka den där blusen som jag inte använt på tre månader, just för att jag inte orkat stryka den. Välbehövt! På kvällen stod jag och Artur lite i valet och kvalet om vi skulle gå och se en majbarasa eller inte, och beslutade oss till slut att gå en kortis förbi en eld i Storängen. Fint men kallt.
 
På dagen höll jag en fika hemma för familjen (mina föräldrar och min systers familj) och bjöd på inte mindre än åtta sorters bakverk! Bland annat mandelkakorkaffeflarn, brownie och mazarinkaka. Jag älskar att bjuda mina nära och kära på massa smarr! Jag ska faktiskt ha “bjudning” nästa helg också för några vänner. Phu, det är rätt mycket som ska göras nu! 
 
 
 
8 sorters bakverk - Baka Sockerfritt
 
8 sorters bakverk - Baka Sockerfritt
 
Det fina kakfatet med rosa blommor är från Wik & Walsøe