Hoppa till innehåll
Open navigation

Afternoon tea

I helgen så passade jag på att träffa både familj och vänner. Exempelvis blev det en fika dit jag i vanlig ordning bakat! Hur mysigt som helst och jag fick träffa mina två syskonbarn som jag.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
I helgen så passade jag på att träffa både familj och vänner. Exempelvis blev det en fika dit jag i vanlig ordning bakat! Hur mysigt som helst och jag fick träffa mina två syskonbarn som jag inte träffat på en månad. Jag hde bland annat gjort nöt- och fruktbollar smaksatt med saffran respektive kakao, syltkakor, lussebullar och honungskanderade mandlar (några av recepten får ni vänta med till mitt julmagasin). Jag har även ätit en härlig middag på Vapiano, druckit en hallonmojjito (utan alkohol, kanska ska tilläggas) och fikat på Systrarna Delselius (Värmdö). Det är alltså inte bara mitt företag som kretsar runt mat, utan även 95 % av mitt sociala liv! Tur att jag gillar det så mycket. Och att jag är hunrig mest hela tiden. Tyvärr har det inte blivit någon träning på en vecka, då jag inte mått helt bra. Måste vara uppehållsrekord på ett bra tag. Men jag börjar känna mig mycket bättre nu! 
 
Igår gick även några timmar åt till att baka till Bagatelle Café. En ny leverans sker alltså idag! Ni har väl inte missat att testa cafeét (ni som bor kring Stockholm/ har vägarna förbi)? Det ligger otroligt centralt i Kungshallarna vid Hötorget. 
 
Ps. Här kan ni hitta tre variationer av hallongrottor: Hallonkakor, hallongrottor och syltgrottor. 
 
 
Afternoon tea - Baka Sockerfritt
 
Afternoon tea - Baka Sockerfritt
 
Afternoon tea - Baka Sockerfritt