Hoppa till innehåll

Profylax och afternoon tea

Del ett av två av profylaxkursen är klar. Vi lärde oss att andas (in genom näsan och ut genom munnen), och lite avslappningsövningar. Imorgon blir der tydligen fokus på bland annat massage.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

Del ett av två av profylaxkursen är klar. Vi lärde oss att andas (in genom näsan och ut genom munnen), och lite avslappningsövningar. Imorgon blir der tydligen fokus på bland annat massage under förlossningen, vilket jag tycker är hur bra som helst! Återstår att se om kursen är värd alla pengar, eller om en webbaserad (billigare) kurs kanske hade gått lika bra. Det som är bra är att vi par går tillsammans. I min värld är det mycket, mycket viktigt att mannen/den andra partnern är så delaktig som det går under hela gravidieteten och förlossningen. Exemeplvis läsa böcker, tidningar, är med på alla (nästan alla i varje fal) möten/infoträffar/kurser och så vidare. Man är ju ändå två som blir föräldrar.

 
Efter kursen utnyttjade Artur och jag vår Smartbox (som ett presentkort) där vi valde att gå på en afternoon tea på Stockholm Tea & Garden (vid Odenplan). Det blev ju en del icke så långsamma kolhydrater kan jag erkänna. Mitt fokus ligger på att äta hälsosamt, men det hindrar mig inte från att någon gång då och då äta något som går utanför just dessa ramar. För mig finns inget som är förbjudet, utan det tror jag bara blir kontraproduktivt. Caféet hade en väldigt mysig atmosfär och fantastiskt service! Det hela var väldigt brittiskt och gulligt. Jag blev hur mätt som helst, och orkade inte i närheten av allt. Jag har märkt att jag inte kan äta lika mycket på en gång nu när det är annat som tar mycket plats i magen. 
 
Hur har er lördag varit?
 
 
Profylax och afternoon tea - Baka Sockerfritt
 
Profylax och afternoon tea - Baka Sockerfritt
 
Profylax och afternoon tea - Baka Sockerfritt