Hoppa till innehåll
Open navigation

Almond butter cups

Underbart chokladgodis med en härlig blandning av sött och.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Underbart chokladgodis med en härlig blandning av sött och salt!
30 minuter + tid för att stelna
Inga röster än
Kategorier: Äggfritt, Low carb/LCHF
Portioner: 15 - 20 stycken
Författare: admin

Ingredienser 

Chokladbotten:

Fyllning:

  • Salt mandelmör

Toppa med:

  • ca 40 gram ljus choklad
  • ca 40 gram mörk choklad
  • ev. ett par tsk kokoslja att blanda med chokladen

Instruktioner

  • Chokladbotten, Sätt ugnen på 175 grader. Blanda alla ingredienserna.
  • Tryck ut degen i bottnen på smöbrödsformar eller minumiffinformar. Grädda mitt i ugnen i ca 10-12 minuter (håll noga koll)
  • Fyllning och topping, Låt kakorna svalna och toppa sedan bottnen med ca 1 tsk mandelsmör.
  • Smält respektive choklad var för dig, gärna med en klick kokosolja.
  • Fördela först den ljusa chokladen på kakan och nötsmöret, och sedan den mörka
  • Låt chokladen stelna i kylskåp (ev. i frysen om det ska gå riktigt snabbt). Ta bort pappret.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!