Hoppa till innehÄll

Annas banankaka

Enklaste och godaste banankakan jag vet 🍌😍 Som alltid Ă€r receptet mjölkfritt, Ă€ggfritt (veganskt), naturligt glutenfritt och utan tillsatt socker.. LĂ€s mer

Anna Winér
Av Anna Winér

Enklaste och godaste banankakan jag vet 🍌😍 Som alltid Ă€r receptet mjölkfritt, Ă€ggfritt (veganskt), naturligt glutenfritt och utan tillsatt socker ❀

25 m
Inga röster Àn
Kategorier: Äggfritt, Baka med frukt, Bakverk, Mejerifritt, Mjuka kakor, Veganskt
Författare: Anna Winér

Ingredienser 

SmörkrÀm

Instruktioner

  • Mixa alla ingredienser slĂ€tt.
  • Klicka upp smeten i en form (jag anvĂ€nde bakbalkar).
  • GrĂ€dda mitt i ugnen pĂ„ 200 grader i 15-20 minuter.

SmörkrÀm

  • Vispa smöret luftigt och vitt i en bunke.
  • TillsĂ€tt sukrin melis under vispning.
  • Bred smörkrĂ€men över kakan!

Anteckning

Tips! Gillar du inte banansmak sÄ vÀlj grönare bananer.
Jag anvÀnde cashewnötssmör i smeten dÄ den ger en mild nötig smak utan att ta över.
Har du provat receptet?NĂ€mn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!