Äppelmugcake
Äpplen bidrar med en härlig smak (speciellt med kanel), samtidigt som det gör bakverk extra saftiga. I denna mugcake används rivet äpple, för maximal.. Läs mer

Äpplen bidrar med en härlig smak (speciellt med kanel), samtidigt som det gör bakverk extra saftiga. I denna mugcake används rivet äpple, för maximal saftighet!
5 minuter
Portioner: 1 portion
Ingredienser
- 1 ägg
- 30 gram rivet äpple
- ½ dl mandelmjöl
- 1 msk kokosmjöl
- ca ½ msk sötströ
- 1 msk riven kokos
- ½ tsk bakpulver
- 1 krm vaniljpulver
- 1 krm kanel
Instruktioner
- Blanda alla ingredienser med varandra
- Fördela smeten i en smord kopp (kokosolja exempelvis). Värm i micron i ca 2 minuter. Vänd upp och ner på koppen för att få ut kakan. Servera gärna med grädde eller dylikt!
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!