Hoppa till innehåll
Open navigation

Äppelsmulpaj

En riktigt smarrig paj med äpple är aldrig fel. Den här äppelsmulpajen är dessutom både glutenfri, vegansk och utan tillsatt.. Läs mer

Anna Winér
Av Anna Winér

En riktigt smarrig paj med äpple är aldrig fel. Den här äppelsmulpajen är dessutom både glutenfri, vegansk och utan tillsatt socker.

35 m
Inga röster än
Kategorier: Äggfritt, Baka med frukt, Efterrätter, Nötfritt, Veganskt
Portioner: 4 portioner
Författare: Anna Winér

Utrustning

  • Matberedare

Ingredienser 

Pajdeg:

Fyllning:

Instruktioner

  • Blanda mjölmix, sockerersättning och smör till en smuldeg i en matberedare.
  • Skala samt skiva eller riv ner äpplena i en ugnsfast form.
  • Strö över socker blandat med kanel.
  • Fördela smuldegen över äpplena.
  • Grädda i mitten av ugnen på 225 grader i ca 20 minuter. Gör du portionspajer som på bilden blir tiden ca 10 minuter.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!