Hoppa till innehåll

Att utvecklas

Jag älskar att sätta mig på ett café och jobba med mitt egna företag. Jag tycker det känns så otroligt häftigt och lyxigt på samma gång! Tänk att jag skapar och hittar på saker själv,.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

Jag älskar att sätta mig på ett café och jobba med mitt egna företag. Jag tycker det känns så otroligt häftigt och lyxigt på samma gång! Tänk att jag skapar och hittar på saker själv, och utifrån detta kan bygga mig mitt alldeles egna företag. Känner ni andra företagare igen er i känslan? Jag ryser av välbehag bara jag tänke rpå det. Jag tror jag är en sann entreprenör ända in i benmärgen.

 
Jag har en hel del på gång som jag hoppas ska utveckla mig i mitt företagande. Jag fick hem en inbjudan till en informationsträff i att deklarera från Skatteverket. Inget att hurra för kanske ni tänker. Men jag blev glad, för det är precis det jag behöver för att göra mig än mer säker i mitt egna. Jag är även med i Nyföretagarcentrum, och blev precis antagen till ett mentorskapsprogram (Ung & Eget), vilken jag ska gå på första informationsträffen redan imorgon. Någon som har erfarnehet av detta? Som om det inte var nog är jag medlem i ett “bloggbranschnätvärk” som jag hoppas kunna öppna möjligheter, samt ge både inspiration och information.
 
Efter att inta ha druckit min älskade latte macchiatto på många månader, har jag nu börjat tycka om detta igen. Gissa vad jag kommer dricka under mitt “caféjobb”? Det är ju så gott!
 
 

Att utvecklas - Baka Sockerfritt