Hoppa till innehåll

Även jag har mina negativa sidor…

Ett flertal bloggar som jag läser har tagit upp en rolig liten lista. Här nämns fem mindre starka sidor som man har. Jag tycker det var en rolig utmaning, för allt är inte hela tiden perfekt och.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

Ett flertal bloggar som jag läser har tagit upp en rolig liten lista. Här nämns fem mindre starka sidor som man har. Jag tycker det var en rolig utmaning, för allt är inte hela tiden perfekt och en dans på rosor som det så lätt kan ges uttryck för.

 
 
– Jag stressar upp mig väldigt lätt (därmed inte sagt att jag inte hanterar stress bra). Jag kan bli stressad för typ allt om jag lägger manken till, och det är riktigt irriterande. Det har till och med hänt att jag blir stressad över att jag inte är stressad (för då måste jag ju ha missat något, eller hur?)! Någon som känner igen sig?
 
– Jag är till stor del en ensamvarg och trivs med mitt eget sällskap. Detta gör att jag ofta inte trivs i stora sällskap, och undviker dessa. Trist, för jag vill älska fester och spontana träffar! Men nu är jag rätt bekväm i detta, och har accepterat att jag är som jag är.
 
– Det här med att tvätta är inte min grej. Jag kanske har tvättat totalt fem gånger i mitt liv… Minuspoäng på vuxenskalan?
 
– Jag har svårt att slappna av. Det finns alltid något att göra! Eller att stressa upp sig för…
 
– Att laga mat var en stor del av mitt liv förut. Nu hinner jag knappt laga mat ett par gånger i veckan. Detta är något som jag kommer att sträva efter att ändra som mamma och egen företagare.
 
Även jag har mina negativa sidor... - Baka Sockerfritt