Hoppa till innehåll
Open navigation

Avokado till alla

Gårdagens stora sysselsättning jobbmässigt, förutom att blogga, var att fixa Mailchimp, som är ett verktyg/tjänst på nätet för att bland annat skapa nyhetsbrev. Det tar ett litet tag.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Gårdagens stora sysselsättning jobbmässigt, förutom att blogga, var att fixa Mailchimp, som är ett verktyg/tjänst på nätet för att bland annat skapa nyhetsbrev. Det tar ett litet tag att klura ut hur man ska göra, samt importera alla anmälda dit. Men snart är jag nog igång! Något som är toppen är att det ä gratis att använda om man har under 2.000 kontakter, och än är jag inte där (det finns dock vissa verktyg inom Mailchimp som kostar).
 
Mitt i jobb och i allt föräldraledigande är det välbehävligt med energipåfyllning titt som tätt. Både för mig och för liten. Det är inte alltid så lätt att komma på idéer till mat för små bebisar, enligt min mening. “Ge dom samma mat som du äter, fast ta bort saltet”, sägs det. Jaha, så jag ska mixa mat från thaistället, ge Vincent vår starka laxsås med chilicreme fraiche som bas eller fisk i ugn med stark grytbas? Nej, jag trodde väl inte det. Jag kommer förstås när han blir större och på riktigt kunna delta, göra liknande mat till oss alla. Men som det är nu tycker jag inte det behövs. Och då blir det inte mycket av den mat vi äter nu som blir kvar.
 
En sak som jag älskar är avokado (synd att Artur inte tål det bara). Perfekt för resten av familjen i alla fall (det vill säga till Vincent och mig). Jag äter det gärna med örtsalt, anitngen som den är eller mosad på exempelvis finn crips. Vincent äter det naturellt, och han tycker också om det. Hurra!
 
Andra smarta mellis till Vincent jag har kommit på är gröt (fast han gillar visselrigen inte min hemmagjorda veriant så mycket), äggröra och små mackor med typ smör eller leverpastej (ja, det är okej fast det innehåller lite salt).
 
 
 
Avokado till alla - Baka Sockerfritt
 
Avokado till alla - Baka Sockerfritt