Hoppa till innehåll
Open navigation

Avokadokaka med smält choklad

En härlig kaka med den underbara kombinationen choklad och avokado! Avokado är en utmärkt ingrediens att använda i mjuka kakor, då de bidrar med en mild smak och härlig konsistens. Avokadon.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
En härlig kaka med den underbara kombinationen choklad och avokado! Avokado är en utmärkt ingrediens att använda i mjuka kakor, då de bidrar med en mild smak och härlig konsistens. Avokadon ersätter dessutom smör bra!
25 minuter
Inga röster än
Kategorier: Choklad, Low carb/LCHF
Portioner: 2 portioner
Författare: admin

Ingredienser 

Instruktioner

  • Sätt ugnen på 175 grader. Mosa en mogen avokado och rör ner de torra ingredienserna.
  • Smält chokladen och rör ner det
  • Vispa äggvitan pösigt med elvisp och rör ner det i avokadoröran.
  • Bröa en liten springform (12 cm) med nötmjöl/riven kokos och häll i smeten. Grädda mitt i ugnen i ca 12 minuter.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!