Hoppa till innehåll
Open navigation

Baby shower!

Igår blev jag överraskad med en underbar baby shower av mina vänner! Vad jag blev förvånad!    Jag träffade först upp Artur för en fika/lunch i stan, och njöt samtidigt av en.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

Igår blev jag överraskad med en underbar baby shower av mina vänner! Vad jag blev förvånad! 

 
Jag träffade först upp Artur för en fika/lunch i stan, och njöt samtidigt av en promenad i det fina vädret. Artur sa att han verkligen ville hem för att kolla upp en sak i sin littertur innan en viss inlämning kl 16 (till hans c-uppsats). Stackars Artur blev nog rätt frustrerad när jag sa att jag gärna ville vandra runt i stan en sväng, men att han gärna fick åka hem om han ville. Inte visste jag att det var folk hemma hos mig som väntade! Det slutade med att vi stannade kvar i stan ett tag och gick en promenad till slussen. Och vi “hann” hem i hyfsad tid!
 
När Artur öppnar ytterdörren hör jag massa människor som ropar “överraskning” (eller något), och  överraskad blev jag sannerligen, för det hade jag inte väntat mig! Inne i vardagsrummet står alltså mina vänner och syster, som jag typ bara stirrar på i chock i fem sekunder. Det är första gången som någon ordnar något hemma hos mig och till mig, som jag inte har kontroll över, och det kändes lite läskigt (tur att det var hyfsat städat!), superkul och väldigt rörande. Tänk att de ordnat detta för min skull! Vi fikade en massa (sååå gott!), pratade och Artur och jag fick mycket användabara presenter som vi blev så glada över. Denna fina överraskningen gjorde mig på strålande humör och har sannerligen förgyllt hela min vecka! Och jag säger bara att det är tur att ingen bebis hunnit komma!
 
Jag vill tacka alla som var på baby showern, och speciellt till Fanny och Lovisa som ordnade det hela!
 
 
Baby shower! - Baka Sockerfritt
 
Baby shower! - Baka Sockerfritt
 
Baby shower! - Baka Sockerfritt