Hoppa till innehåll
Open navigation

Baka med julsmaker

Det är mycket julbak som försigår hemma hos mig! Har man som jag en mat/bakblogg är det liksom hög tid att komma igång med julinspirationen, och reka för advent och juletider. Och jag arbetar.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Det är mycket julbak som försigår hemma hos mig! Har man som jag en mat/bakblogg är det liksom hög tid att komma igång med julinspirationen, och reka för advent och juletider. Och jag arbetar dessutom med julmagasinet som ska komma i november! Exempel på vad jag bakat är lussebullar, saffranbiskvier och pepparkaksbollar! Har ni börjat julbaka? 
 

Igår hade jag en trevlig dag. Jag gick upp tidigt och åt frukost hemma för en gångsskull. Detta för att jag direkt efter skulle till Nacka Forum (det vill säga ingen möjlighet att sitta ner på en buss och äta/dricka frukost där) för att gå på ett informationsmöte för gravida runt vecka 20. Jag var med stor marginal del som var både yngst och den som var tidigast i graviditeten (vecka 16, järmfört med vecka 20-26 som de andra fyra var i). Det var ett bra “möte” med relevant information, även om det knappast var revolutionerande. Jag blir motiverad att välja ett bra förlossningsställe (hur overkligt det än känns, så är jag någonstans långt där inne medveten om att jag faktiskt måste få ut en bebis någon gång. Hur det nu är möjligt), och tankar går runt BB-Sopia och Huddinge Sjukhus. Efter arbetsdagen så blev det en fika (café 60 vid rådmansgatan) med fem andra tjejer som jag lärde känna under universitetet. Det var väldigt roligt att höra vad de gjorde nu, eftersom det nog var ett halvår sedan vi sist alla sågs. 
 
Förresten, om det är någon som bor i Stockholm och är gravid med sitt första barn (kanske i liknande ålder som jag, snart 24), så skulle det vara roligt om denne ville höra av sig. Det skulle vara trevligt att träffa någon i ungefär samma situation som jag själv!
 
 
Baka med julsmaker - Baka Sockerfritt
  
Baka med julsmaker - Baka Sockerfritt
 
Baka med julsmaker - Baka Sockerfritt