Hoppa till innehåll
Open navigation

Baka Sockerfritt i Icakuriren

Det är galet hur lätt jag vänjer mig vid att vara “ledig”! Det kändes tufft att jobba sex-sju timmar igår, även om jag varit ledig i tio dagar innan, och nu har två dagar ledigt.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

Det är galet hur lätt jag vänjer mig vid att vara “ledig”! Det kändes tufft att jobba sex-sju timmar igår, även om jag varit ledig i tio dagar innan, och nu har två dagar ledigt till. Att jobba två dagar denna vecka känns liksom jättemycket! Hur som helst är jag så otroligt glad och tacksam att få ha två dagar till nu, innan bokslutet drar igång på allvar (hu…). Idag är det nyårafton, och det är en dag/natt jag alltid tyckt varit överskattad. Det känns som om det är en dag då det “måste” göras något. Vilket såklart inte är fallet. Denna gång drar jag och Artur iväg till Yasuragi (spa), vilket är hur lyxigt som helst. Tror ni jag vågar lämna min dator hemma???

 
Sedan vill jag även visa er att jag var med i senaste numret av Bättre Hälsa i Icakuriren, med mitt recept på saffranskaka. Häftigt!
 
 
Baka Sockerfritt i Icakuriren - Baka Sockerfritt