Hoppa till innehåll

Baka Sockerfritt med Marja

I går släpptes officiellt min nya bakningsbok “Baka Sockerfritt med Marja”. Det känns så himla spännande, och det värmer så underbart i hjärtat att det finns folk som tror så.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
I går släpptes officiellt min nya bakningsbok “Baka Sockerfritt med Marja”. Det känns så himla spännande, och det värmer så underbart i hjärtat att det finns folk som tror så mycket på mig att vill att jag ska göra en bok! Något som också värmer och får mig att le, är när jag ser att NI köper boken. Wow, jag skulle vilja krama om varande en av er! Eller förresten, inte just nu, eftersom vår familj just varit sjuka. Ni får en virutell kram!

Boken består alltså utav 45 recept som jag tycker är sådär extra goda. Alla recept är utan gluten och tillsatt socker så klart, och de flesta har fokus på att vara low carb. Förutom recepten skriver jag lite om de ingredienser jag ofta anväder, om sötningsämnen och lite tips. Låter inte det som en bra julklapp till någon man tycker om? Eller till en själv! Alla som är antingen bakning- eller hälsointresserad, eller som jag både och, kommer ju ha glädje av den!

Baka Sockerfritt med Marja köpes med fördel via Nutri-Nick,men går också bra att beställa via Bokus – men fler ställen lär komma!
 
Baka Sockerfritt med Marja - Baka Sockerfritt
Utklipp från Nutri-Nick