Hoppa till innehåll

Baka till jul – 6 ljuvliga recept!

Nu när det värsta med vår flytt är över, hoppas jag hinna tänka mer och planera mer inför jul! Jag är ju en julgalning i världsklass och vill ha god tid att arbeta upp en julkänsla. För.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Nu när det värsta med vår flytt är över, hoppas jag hinna tänka mer och planera mer inför jul! Jag är ju en julgalning i världsklass och vill ha god tid att arbeta upp en julkänsla. För “vips”, så är det hela över och jag önskar ändå att det vore mer tid kvar av julen.
 
I skrivande stund sitter jag med en tomtelatte och bloggar, vilket jag tycker är riktigt mysigt. Annars har jag i julväg inte hunnit göra så mycket mer än att baka något litet, och göra några julkort. Nu när det bara är en och en halv vecka kvar till första advent vill jag planera in för adventsfikor, göra mer julpyssel och hinna köpa ett par adventsklappar till Vincent. Och även så klart baka massa, massa julgott!
 
Ni vet väl att jag har ett “jultema” (<– länk till temat) där en hel del bakverk som passar till jul är samlade? Sex av dessa recept är: