Hoppa till innehåll

Baka (utan tillsatt socker) till 2-års kalas!

På söndag om en vecka fyller Vincent två år. Hur stort är inte det?! Vi kommer under självaste födelsedagsdagen ha ett familjekalas, för att därefter bjuda in till kalas för våra vänner.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
På söndag om en vecka fyller Vincent två år. Hur stort är inte det?! Vi kommer under självaste födelsedagsdagen ha ett familjekalas, för att därefter bjuda in till kalas för våra vänner ett par veckor senare (det blir främst Artur och mina vänner eftersom Vincent är lite för liten). Jag har börjat planera på vad vi ska bjuda på kalas nummer 1, men det är inte helt lätta beslut. Förmodligen kommer vi bland annat ha en slags glassbuffe med tillbehör av alla dess slag som man själv får toppa sin glass med. 
 
I hälsosam bakningsväg har jag lite olika ideér. Nedan ser ni några av mina förslag. Kanske kan dess dessutom inspirera till någon annan som går i kalastankar?
 
 
 
En fantastiskt god tårta som jag bakade på min mans födelsedag var denna Chokladkolatårta med hasselnötsbotten. Den är helt klart en favorittårta! Om jag gör denna till Vincents kalas ska jag testa att baka den i en stor form.
 
 
Baka (utan tillsatt socker) till 2-års kalas! - Baka Sockerfritt
 
 
 
Russingrottor är ett av de relativ få bakverk som Vincent faktiskt äter. Han är ruskigt kräsen och äter knappt varken tårtor ellr mjuka kakor. Därför tror jag att dessa småkakor skulle sitta fint.
 
 
Baka (utan tillsatt socker) till 2-års kalas! - Baka Sockerfritt
 
 
 
Denna mazarinkaka med banan och choklad är typ MIN favorit som följt med mig under säkert fyra år. Saftig, enkel och alldeles, alldeles underbar…
 
 

Baka (utan tillsatt socker) till 2-års kalas! - Baka Sockerfritt