Hoppa till innehåll

Bakar till Worthit Lifestyle

Idag började jag inte dagen som jag annars brukar göra. Idag gick jag upp lite extra tidigt för att åka och leverera bakverk till ett nytt ställe! Kommer ni ihåg mitt samarbete med det.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Idag började jag inte dagen som jag annars brukar göra. Idag gick jag upp lite extra tidigt för att åka och leverera bakverk till ett nytt ställe! Kommer ni ihåg mitt samarbete med det hälsosamma företaget WorthIt (Lifestyle)? Det har nu fortsatt och nått nya höjder! De vill nämligen satsa mer på att sälja kakor/bakverk, och även få hälsointresserade att komma till deras fysiska butik och sätta sig ner med en fika (tänk en värmande kopp the och en godbit i höstrusket). Deras fysiska butik ligger i Sollentuna, Kungsvägen 26. Denna gång bakade jag två mazarinkakor med banan och choklad, samt peanut butter cups. Får se vad det blir nästa gång och var detta kommer att leda till!
 
Jag bakar även till Bagatelle Café som ligger i Kungshallarna (Hötorget i Stockholm, vilket är otroligt centralt. Och det är dessutom supernära mitt jobb). Det är så kul att även “det vanliga caféet” har börjat bli mer hälosamt och vidga sina vyer. Hit har jag bakat raw chokladbollar och LCHF-chokladbitar. Alla gånger värt ett besök!
 
 
Bakar till Worthit Lifestyle - Baka Sockerfritt