Hoppa till innehåll

Bakbox – utan gluten och tillsatt socker!

  Sponsrat samarbete med No Ordinary Box Visst vore det bra om det fanns något extra, extra enkelt sätt att baka en massa hälsosamma bakverk och bröd utan gluten och tillsatt socker? But,.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

Bakbox - utan gluten och tillsatt socker! - Baka Sockerfritt

 

Sponsrat samarbete med No Ordinary Box

Visst vore det bra om det fanns något extra, extra enkelt sätt att baka en massa hälsosamma bakverk och bröd utan gluten och tillsatt socker? But, wait! Det finns! Efter ett tidigare inlägg med No Ordinary Box blev det närmast en allmän begäran på att skapa en glutenfri och sockerfri bakbox, och jag är fantastiskt glad att de gjorde just det.

Bakboxen innehåller tre recept, ett på bröd och två söta, med tillhörande ingredienser – tydligt uppmätta för att göra det lätt och smidigt att bara tillsätta några få “blöta” ingredienser. Trots att jag tycker att det generellt är lika enkelt att baka utan gluten och tillsatt socker som med, vet jag att många drar sig för detta. Och det förstår jag eftersom det kan vara ovant och med ingredienser som man aldrig använt förut. Då är det här svaret till alla er!

Det är en limiterad upplaga som släpps och den går att beställa fram till 28/2 (skickas 2/3). Alla som beställer kommer också få med en extra överraskning i sin box! Beställ via noordinarybox.se och ange koden bakasockerfritt för 10 % rabatt.

 

Bakbox - utan gluten och tillsatt socker! - Baka Sockerfritt

Bakbox - utan gluten och tillsatt socker! - Baka Sockerfritt

På dessa bilder ser ni resultatet av två av de tre recept som finns i boxen!