Bananchokladmugcake med hasselnötssmak
Brukar ni göra mug cakes? Det är både lätt att göra och gott! Att svänga ihop några ingredienser och grädda i mikrovågsugn tar inte många minuter. Här har ni en av många varianter som jag.. Läs mer
![](https://sockerfritt.s3.eu-central-1.amazonaws.com/wp-content/uploads/2014/01/DSC_0855-2-scaled.jpg)
Brukar ni göra mug cakes? Det är både lätt att göra och gott! Att svänga ihop några ingredienser och grädda i mikrovågsugn tar inte många minuter. Här har ni en av många varianter som jag har bakat. Denna har den goda smakkombinationen choklad, hasselnöt och banan. Smarrigt på hög nivå! För att kika in mina andra mug cakerecept kan ni klicka in HÄR! Här finns inte mindre än 25 recept att testa på!
5 minuter
Kategorier: Baka med frukt, Baka utan spis, Choklad, Mejerifritt, Mug cake
Portioner: 1 portion
Ingredienser
- 1 st ägg
- 1 st mogen ganska liten banan
- ½ dl hasselnötsmjöl
- 1 msk kakao
- 1 msk kokosmjöl
- 1 1/3 msk sockerersättning
- 1 krm vaniljpulver
- 1 tsk bakpulver
Instruktioner
- Mosa banan och blanda i resterande ingredienser. Rör noga.
- Smörj en kopp och fördela i smeten. Värm i mikro i ca 2 minuter.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!