35 minuter
Kategorier: Baka med frukt, Choklad
Portioner: 6 portioner
Ingredienser
- 2 ägg
- 1 banan
- normalstor
- 25 gram smör
- 25 gram choklad
- utan tillsatt socker
- 1 ½ dl mandelmjöl
- ½ dl havremjöl
- ½ dl rismjöl
- 1 ½-2 msk sockerersättning
- ½ tsk bakpulver
- 1 krm vaniljpulver
Instruktioner
- Blanda samman alla torra ingredienser och vispa ägg pösigt.
- Tillsätt bananröran samt grovhackad choklad bland de torra ingredienserna och rör tillsist ner äggen.
- Klä en liten brödform, ca 8X18 cm, men aluminiumfolie/bakplåtspapper och fördela i smeten. Grädda mitt i ugnen i ca 25 minuter.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!