30 minuter
Kategorier: Baka med frukt, Choklad
Portioner: 2 -3 portioner
Ingredienser
- 15 gram smör
- 70 gram mogen banan
- 1 ägg
- ½ dl mandelmjöl
- ½ msk kokosmjöl
- 1 msk hasselnötsmjöl
- 15 gram hackad choklad
- 10 gram finhackade pecannötter
- ½ msk stevia strö
- ½ tsk bakpulver
- ½ krm vaniljpulver
Instruktioner
- Sätt ugnen på 175 grader
- Blanda alla torra ingredienser med varandra, och rör därefter ner den mosade bananen och det smälta smöret.
- Rör till sist försiktigt ner äggvispet.
- Häll banansmeten i en bröad springform (12 cm). Grädda mitt i ugnen i ca 15 minuter.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!