Banankaka med lucuma
Lättgjord, saftig banankaka, vilket fått en speciell smak av lucumapulver. Söta gör man efter smak, kanske behöver du inget sötströ.. Läs mer

Lättgjord, saftig banankaka, vilket fått en speciell smak av lucumapulver. Söta gör man efter smak, kanske behöver du inget sötströ alls!
25 minuter
Portioner: 2 -3 portioner
Ingredienser
- 1 banan
- 1 ägg
- 1/2 dl mandelmjöl
- 2 msk riven kokos
- 1 msk pofiber
- 1/2-1 msk sötströ
- 1 msk lucumapulver
- 1/2 tsk bakpulver
Instruktioner
- Sätt ugnen på 175 grader. Mixa samman alla ingredienser med en stavmixer. Söta efter smak
- Fördela smeten i en smord och bröad 12-cm springform. Grädda mitt i ugnen i ca 12-15 minuter.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!