Hoppa till innehåll

Bananminimunkar

Jag gjorde de absolut godaste munkar jag någonsin gjort, och det var dessa bananminimunkar! De var helt ljuvliga! De var saftiga, luftiga och perfekt söta med en mild smak av Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Jag gjorde de absolut godaste munkar jag någonsin gjort, och det var dessa bananminimunkar! De var helt ljuvliga! De var saftiga, luftiga och perfekt söta med en mild smak av kanel och banan. Extra festligt blir det om man toppar dessa godbitar med smält choklad! Dessa munkar/donuts är något jag kommer att göra om snart igen. Minidonutsformen har jag köpt från Lagerhaus för 79 kronor.
 
 
Bananminimunkar - Baka Sockerfritt
 

Bananminimunkar

1 ägg
1 msk olja
1 banan
1 dl mandelmjöl
½ msk fiberhusk
½ msk kokosmjöl
1 ½ msk sötströ
½ msk bakpulver
1 ½ krm vaniljpulver
1 krm kanel

Sätt ugnen på 150 grader. Lägg banan och ägg i en bunke och mixa. Tillsätt resterande ingredienser och blanda noga. Låt smeten svälla i ca 10 minuter. Fördela smeten i en minidonutsform. Grädda mitt i ugnen i ca 12 minuter.

Bananminimunkar - Baka Sockerfritt