Hoppa till innehåll

Bananmuffins med gräddtopping

Till er som äter frukt kan jag rekommendera dessa bananmuffins, som är smaksatta med både vanilj och.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
30 minuter + tid för muffinsen att svalna
Inga röster än
Kategorier: Baka med frukt, Cupcakes & Muffins
Portioner: 12 stycken
Författare: Baka Sockerfritt

Ingredienser 

Instruktioner

  • Muffinsmet, Smält smöret. Vispa ägg, stevia strö och creme fraiche med elvisp
  • Blanda mandelmjöl, kokosmjöl, bikarbonat och eventuellt nötterna och rör ner i äggsmeten.
  • Mosa bananerna och rör försiktig ner detta
  • Lägg undan hälften av smeten i en annan skål och blanda ner kakao samt extra sötning i den ena skålen och vaniljpulver i den andra.
  • Fördela lite av ena smeten i muffinsformarna och lägg sedan över lite av den andra. Välj själv ordning och variera gärna! Grädde mitt i ugnen på 175 grader i ca 15 minuter tills muffinsen är fasta. Låt svalna.
  • Topping, Vispa grädden, eventuellt tillsammans med kakao och sötning. Toppa muffinsen med grädden och strö gärna på grovhackade nötter och grovhackad mörk sockerfri choklad.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!