Bananscones med havremjöl
Goda och lättgjorda bananscones som passar perfekt till lyxfrukosten eller brunchen. Äts gärna med smör och ost, eller marmelad utan tillsatt socker. Recept inspirerat av Gabbis Goda.

25 minuter
Portioner: 3 scones
Ingredienser
- 1 banan
- 1 ägg
- 1 dl havremjöl
- 1 ½ msk pofiber
- 1 msk kokosmjöl
- 1 tsk bakpulver
- 1 krm salt
Instruktioner
- Sätt ugnen på 175 grader. Mixa samman banan och ägg, gärna med en stavmixer.
- Fördela i resterande ingredienser och blanda. Beroende på storlek på banan och ägg, kan mer/mindre torra ingredienser användas.
- Klicka ut tre runda scones på en plåt med bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen i 10-15 minuter.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!