Hoppa till innehåll

Bebisbubblan!

Den senaste tiden har jag mest varit i den så kallade bebisbubblan. I början gick det flera dagar utan att jag gått utanför dörren – och faktiskt inte tyckt att det har varit jobbigt att.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

Den senaste tiden har jag mest varit i den så kallade bebisbubblan. I början gick det flera dagar utan att jag gått utanför dörren – och faktiskt inte tyckt att det har varit jobbigt att bara sitta inomhus! Det är intensivt med två barn och det är sällan man är själv. Den ena vill hela tiden ha uppmärksamhet och den andra vill hela tiden äta. Samtidigt är det väldigt mysigt och vi har kommit in i det allt mer. Det blir automatiskt så att jag mest tar lillan medan Artur mest tar Vincent.

Under de senaste dagarna har vi gjort små utflykter under förmiddagarna, vilka har varit härliga och jag tror uppskattade av alla. Det har verkligen inte varit något avancerat, för det känner jag inte att jag/vi orkar med eller klarar av så här kort tid efter förlossningen. Men en tur till Nacka forum/sickla köpkvarter (som ligger nära oss) är precis lagom. Dessutom har vi fått besök av vänner och familj, och även om det ibland kan vara stressande så är det mest mysigt!
 
Lite bilder från vår vardag under den senaste veckan ser ni nedan!
 
 
 
Bebisbubblan! - Baka Sockerfritt
 
Vi har begett oss till både köpcentrumet i Nacka forum och Sickla där vi handlat, lekt, busat och fikat. 
 
 
 
Bebisbubblan! - Baka Sockerfritt
 
Bebisbubblan! - Baka Sockerfritt
 
Vi har matat änder och fikat lite till!
 
 
 
Bebisbubblan! - Baka Sockerfritt
 
Bebisbubblan! - Baka Sockerfritt
 
Vi har fått en hel del besök av vänner och familj. Bland annat “Farbror Grön“-familjen som är experter på att odla ekologiskt. Familjen gav oss en fantastisk grön bukett av ätbara råvaror.
 
 
Vi har också tagit en jobbfrukost på Gateau och fått hembesök från BVC. På besöket diksuterade vi hur allt gått, och lillan vägdes. Hon hade gått upp 100 gram från veckan innan och väger nu ungefär som när hon föddes, det vill säga 3710 gram. Det är en bra vikt, men jag trodde hon skulle väga ett eller två hekto mer eftersom hon ammar så mycket. Vad mer är, är att jag nattat båda barnen helt själv två gånger!
 
Under den kommande veckan väntar ett besök på leklandet Lek&Bus, vi ska få besök från familj och en vän samt lite barnvaktshjälp från mina föräldrar. Vincent går dessutom på förskolan imorgon (och det gjorde han även i fredags). Vi kör ungefär en förskoledag i veckan under fyra veckor för att han ska komma in i det lite innan det startar igen på riktigt.