Biskvier
Biskvier består av en mandelbotten, fylld med en chokladsmörkräm och toppad med choklad! Liknar Sarah Berhardt, fast med en ljusare fyllning (som istället är fylld med.. Läs mer

1 timme +
Kategorier: Low carb/LCHF
Servings: 10 biskvier
Ingredienser
Botten:
- 2 dl mandelmjöl
- 2 äggvitor spara äggulan
- ca 1 msk sockerersättning
- Chokladkräm
- ca 60 gram mörk choklad
- utan tillsatt socker
- 50 gram smör
- 90 gram mascarpone
- 1-2 äggulor
- 1-2 msk sockerersättning
- 1 krm vaniljpulver
Chokladöverdrag:
- 100 gram mörk choklad
Instruktioner
- Botten, Sätt ugnen på 175 grader. Blanda ingredienserna med varandra.
- Platta ut cirklar av mandelsmeten på en plåt med bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen i ca 15 minuter tills kakorna får färg. Låt dem svalna och börja med chokladkrämen.
- Chokladkräm, SmältSmält smör tillsammans med choklad och blanda därefter med övriga ingredienser. Låt krämen stelna så den får en ganska fast konsistens
- Toppa krämen på de avsvalnade kakbottnarna. Ställ i kylskåpet så att de stelnar ytterligare (ca 1 timme)
- Chokladöverdrag, Smält chokladen och låt den svalna en aning
- Doppa biskvierna i chokladen och låt dem återigen stelna i kylen.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!