Hoppa till innehåll

Biskvier

Biskvier består av en mandelbotten, fylld med en chokladsmörkräm och toppad med choklad! Liknar Sarah Berhardt, fast med en ljusare fyllning (som istället är fylld med.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
1 timme +
Inga röster än
Kategorier: Low carb/LCHF
Servings: 10 biskvier

Ingredienser 

Botten:

Chokladöverdrag:

Instruktioner

  • Botten, Sätt ugnen på 175 grader. Blanda ingredienserna med varandra.
  • Platta ut cirklar av mandelsmeten på en plåt med bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen i ca 15 minuter tills kakorna får färg. Låt dem svalna och börja med chokladkrämen.
  • Chokladkräm, SmältSmält smör tillsammans med choklad och blanda därefter med övriga ingredienser. Låt krämen stelna så den får en ganska fast konsistens
  • Toppa krämen på de avsvalnade kakbottnarna. Ställ i kylskåpet så att de stelnar ytterligare (ca 1 timme)
  • Chokladöverdrag, Smält chokladen och låt den svalna en aning
  • Doppa biskvierna i chokladen och låt dem återigen stelna i kylen.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!