Blåbär- och mangokaka
Detta recept är en mjuk kaka innehållande både mango och blåbär. Mango är en inte alltför vanlig ingrediens i bakverk, men är riktigt gott att baka.. Läs mer
![](https://sockerfritt.s3.eu-central-1.amazonaws.com/wp-content/uploads/2013/03/SAM_3110.jpg)
30 minuter
Kategorier: Baka med frukt
Portioner: 2 portioner
Ingredienser
- 20 gram smör
- 1 ägg
- ½ dl mandelmjöl
- 1 msk riven kokos
- 1 msk hasselnötsmjöl
- 1 tsk kokosmjöl
- 2 msk stevia strö
- ½ krm vaniljpulver
- ½ tsk bakpulver
- 50 gram blåbär och mango i bitar jag använder frysta som tinat
Instruktioner
- Sätt ugnen på 175 grader och smält smöret.
- Blanda alla torra ingredienser och rör ner ägget och det smälta smöret. Rör till sist ner mangon och blåbären.
- Fördela smeten i en smord och bröad springform (12 cm). Grädda mitt i ugnen i ca 20 minuter.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!