Hoppa till innehåll
Open navigation

Blåbärskaka med päron

Frukt passar utmärkt att kombinera med bär! I denna mjuka kaka gottar sig päron och blåbär.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
35 minuter
Inga röster än
Kategorier: Baka med frukt
Portioner: 2 portioner
Författare: Baka Sockerfritt

Ingredienser 

Instruktioner

  • Sätt ugnen på 175 grader och smält smöret.
  • Blanda de torra ingredienserna med varandra.
  • Rör ner ägg, smör och mjölk
  • Tillsätt till sist blåbären och rör om försiktigt.
  • Fördela smeten i en bröad springform (12 cm). Tryck ner bitar av päron
  • Grädda mitt i ugnen i ca 20 minuter. Servera med grädde!
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!