
50 minuter
Kategorier: Low carb/LCHF, Pajer
Servings: 2 portioner
Ingredienser
- 80-100 gram blåbär
Karamellsås:
- en liten klick smör ca 5 gram
- ¾ dl vispgrädde
- 1 msk fibersirap gold
Smuldeg:
- 20 gram smör
- 1 dl mandelmjöl
- ½ dl riven kokos
- 2 tsk sötströ/sukrin
- ½ tsk kanel
Instruktioner
- Karamellsås
- Börja med karamellsåsen. Lägg alla ingredienser i en kastrull och sjud i ca 20 minuter tills konsistensen tjocknat något.
- Smuldeg
- Sätt ugnen på 175 grader. Blanda alla ingredienser noga
- Lägg blåbär i en liten pajform, ca 14 cm i diameter.
- Fördela över karamellsåsen och smula över smuldegen.
- Gräddat mitt i ugnen i ca 25 minuter tills smuldegen tagit färg.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!