Hoppa till innehåll

Början på det nya året

Nu har det gissningsvis återgått till det normala efter jul-och nyårstider för de flesta. Skönt tycker jag för min egen del! Men så gillar jag ju också vardagen med dess rutiner. Nåja, i.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Nu har det gissningsvis återgått till det normala efter jul-och nyårstider för de flesta. Skönt tycker jag för min egen del! Men så gillar jag ju också vardagen med dess rutiner. Nåja, i alla fall mina jobbdagar som inte är så kaotiska. 
 
Jag tycker att långhelger lätt med två barn blir fruktansvärt intensiva med minimal mängd med återhämtning, men under mina föräldralediga dagar föra veckan (två dagar då jag alltså var hemma ensam med barnen) var faktiskt bra! Jag höll varken på att kräkas av stress eller dö av huvudvärk. För kan ni tänka er att båda barnen var relativt glada. Båda två. Samtidigt! Alltså va?? Det har aldrig hänt tidigare! Är det så här det ska vara? Aja, jag hoppas fler dagar blir så!
 
 
Fler positiva saker som hänt under senaste dagarna:

Jag har fått mysig egentid med Vincent. Vi gick på bio och såg Bamse. Superhärligt! Att ha ett barn är så enkelt, hahaaaaa.

Nu har jag införskaffat en supersöt almanacka. Det är den första fysiska som jag köper på kanske sex år, det vill säga sedan jag slutade studera. Egentligen klarar jag mig bra med min digitala, men det är så roligt att planera att jag gärna har två! Dessutom är den här mycket roligare än en tråkig med bara rutor på datorn.

Något som är otroligt lättande är att Vincent har varit på så härligt humör i cirka sex veckor. Han har innan varit ett ganska argt barn. Allt blir verkligen så mycket enklare!
 

 
Och så några mindre älskvärda saker:

Jag/vi behöver införskaffa både nya glasögon eftersom mina av någon anledning gick sönder och inte går att laga (överhängande risk att det var när ett av barnen drog i dom. Hejdå X tusen spänn), och ny iPad (då den andra av barnet tappade den i marken). Då är det ju tur att man är gjord av pengar. NOT!

Att jag aldrig hinner baka. Eller nåja, jag har kanske bakat en gång på en månad. Det är inte jätteoptimalt då man har en bakninginsblogg, bakningsinstagram och bakningsfacebook. 
 

 
Början på det nya året - Baka Sockerfritt