Hoppa till innehåll

Börja året med Balans – Smakbox!

  Sponsrat samarbete med Smakbox   Det är inte direkt alltid jag är i framkant av saker, men är det något jag gillar att testa nyheter av så är det olika slags livsmedel. Jag tycker.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

Börja året med Balans - Smakbox! - Baka Sockerfritt

 

Sponsrat samarbete med Smakbox

 

Det är inte direkt alltid jag är i framkant av saker, men är det något jag gillar att testa nyheter av så är det olika slags livsmedel. Jag tycker det är så spännande att testa på nya smaker och produkter och se vad jag anser om dom! Därför tycker jag att en Smakbox blev en perfekt julklapp till mig själv. 

Kanske har ni hört om denna tjänst/produkt tidigare? Här kan man prenumerera på en box med massa spännande produkter från olika företag. Plus att det kommer med recept och inspiration på vad man kan göra och laga med detta! Eftersom jag eftersträvar att äta hälsosamt och vill dra ner på sockret så väljer jag såklart boxen “Balans”, då den har ett större fokus på hälsa med mindre sötsaker, gluten och laktos. Även mer veggo, ekoprodukter och lokala alternativ eftersträvas!

 

Börja året med Balans - Smakbox! - Baka Sockerfritt

 

 

Jag skäms nästan lite för hur mycket pengar jag lägger på mat. Min man Artur och jag lägger ner minst lika mycket på det som vad vår bostadskostnad går på. Inklusive amorteringar. Dessutom kan jag tycka att produktnyheter och mer hälsosamma produkter (tyvärr) har en tendens att vara dyrare än annars. Smakbox balans innehåller ett värde av 350-450 kr MEN kostar bara 199 kr per box. Och då ingår till och med frakten. Hur bra?!

Ett hett tips är att ge bort en Smakbox eller prenumeration på detta till julklapp. Alla har vi väl någon som vi håller kär som vill börja det nya året i en hälsosam anda? Om du anger rabattkoden 3BAKASOCKERFRITT i kassan så får du 3 boxar för 449 kr (ord. pris 579 kr) till ett värde av 1200 kr. Om du istället vill ge bort 2 boxar använder du koden 2BAKASOCKERFRITT och får då boxarna för 299 kr (ord. pris 389 kr) till ett värde av 800 kr. Du kan också ge bort 1 box, ange då koden BAKASOCKERFRITT så får du 15% rabatt (funkar också om du vill starta en prenumeration åt dig själv, eller någon annan). Det du då kan göra är ett ge bort ett “presentkort” (<– följ länken för fina att maila eller skriva ut!) på en eller flera smakboxar, så skickas boxen(arna) efter jul. Väldigt smart för den som är på jakt efter den där sista julklappen…

I det här inlägget ser ni Smakbox Balans VINTERFEST – och här fick jag prova på bland annat glutenfritt knäckebröd från Friends of Adams, kallpressad kokosolja, premiumchoklad, linschips, Bounce proteinboll, saffransarom, smoothie från Froosh, eko te, och som ni kan se på bilderna även mycket, mycket annat! Så gott!

 

 Börja året med Balans - Smakbox! - Baka Sockerfritt

Börja året med Balans - Smakbox! - Baka Sockerfritt

Börja året med Balans - Smakbox! - Baka Sockerfritt