Hoppa till innehåll

Brasmuffins

Dessa brasmuffins är roliga och goda muffins som du kan bjuda på kanske lagom till Valborg, eller varför inte framför en brasa till hösten när det börjar bli kyligt ute och man behöver något.. Läs mer

Anna Winér
Av Anna Winér

Dessa brasmuffins är roliga och goda muffins som du kan bjuda på kanske lagom till Valborg, eller varför inte framför en brasa till hösten när det börjar bli kyligt ute och man behöver något gott att tugga på.

Mina brasmuffins är inte bara veganska, utan även helt utan tillsatt socker och glutenfria.

Inga röster än
Kategorier: Äggfritt, Bakverk, Cupcakes & Muffins, Mejerifritt, Nötfritt, Veganskt
Portioner: 25 muffins
Författare: Anna Winér

Ingredienser 

Frosting:

Instruktioner

Muffins

  • Blanda mjukismixen med sockerersättning i en bunke.
  • Blanda smält smör med vatten.
  • Häll ner de torra ingredienserna i vätskan och blanda väl.
  • Fördela smeten i muffinsformar.
  • Grädda i nedre delen av ugnen på 175 grader i ca 25 minuter. Använd en provsticka för att se om muffinsen är klara.
  • Låt svalna på galler.

Frosting

Anteckning

Äter du inte veganskt, så kan du byta ut mejeriprodukterna mot vanliga.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!