Hoppa till innehåll

Brownie med hallon

Choklad och hallon är en toppengod och minst sagt populär kombination som används i denna härligt chokladiga brownie med krämig.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
40 minuter
Inga röster än
Kategorier: Brownie, Low carb/LCHF
Portioner: 5 portioner
Författare: Baka Sockerfritt

Ingredienser 

Brownie:

Hallonfyllning:

  • 40 gram hallon
  • 40 gram mascarpone
  • 1 tsk sötningsströ
  • ev. Dekoration: 1-2 msk frystorkade hallon i små bitar

Instruktioner

  • Brownie
  • Sätt ugnen på 175 grader. Smält chokladen försiktigt tillsammans med smör (jag gör detta i mikron).
  • Vispa ägg och sötning pösigt, gärna med elvisp. Blanda även ner resterande ingredienser och blanda.
  • Häll smeten i en normalstor brödform (ca 1,5 liter) klädd med bakplåtspapper eller aluminiumfolie.
  • Hallonfyllning
  • Tina hallonen om de är frysta och blanda med mascarpone och sötning. Klicka detta över browniesmeten i valfritt mönster (fyllningen kommer sjunka ner i brownien under gräddning)
  • Toppa eventuell med frystorkade hallon. Grädda mitt i ugnen i ca 18 minuter. Låt svalna.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!