Hoppa till innehåll

Browniemuffin

Om ni bara ska göra att recept denna vecka, så är det förmodligen detta ni ska göra! Det är som en brownie med perfekt konsistens, fast i muffinsformat. Jag har använt mig.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Om ni bara ska göra att recept denna vecka, så är det förmodligen detta ni ska göra! Det är som en brownie med perfekt konsistens, fast i muffinsformat. Jag har använt mig utav mörk choklad (sockerfri), istället för kakao, vilket kanske bidrog till att den blev till något alldeles, allseles extra. Bilderna gör inte bakverket rättvisa, men det skyller jag på mörkret och det dimmiga vädret som var i helgen (lördags). 
 
Vad glad jag är över att det är fredag idag! Jag har haft det ganska tufft på jobbfronten under ett par månader, på grund utav vissa anledningar, men nu börjar det kännas mycket bättre. Det är mycket lugnare och jag kan få den hjälp jag behöver. Detta har gjort att jag känner mig mycket lättare i sinnet och mär bättre även privat! I helgen ska jag boka in massor utav trevligheter, och dessutom ha tid att faktiskt få fota det jag bakar. Det är ju omöjligt för mig att fota på någon annan dag än då jag är ledig, på grund utav brist på bra ljus.
 
 
Browniemuffin - Baka Sockerfritt
 
 
Browniemuffin – 4 mindre muffins

1 ägg
15 gram kokosolja
1 msk mjölk/vatten/grädde
45 gram mörk sockerfri choklad
½ dl mandelmjöl
1 ½ msk hasselnötmjöl
1 msk kokosmjöl
1 msk sötströ
1 krm vaniljpulver

Sätt ugnen på 175 grader. Smält choklad och olja tillsammans. Blanda detta med resterande ingredienser. Fördela smeten i muffinsformar. Grädda mitt i ugnen i ca 10 minuter.

Browniemuffin - Baka Sockerfritt