Browniemuffins med mascarponetopping
Ljuvliga browniemuffins toppade med vaniljsmakande Läs mer
![](https://sockerfritt.s3.eu-central-1.amazonaws.com/wp-content/uploads/2015/11/DSC_0537-2.jpg)
25 minuter
Portioner: 6 stycken
Ingredienser
Browniesmet:
- 70 gram steviachoklad
- mörk
- 50 gram smör
- 2 ägg
- 1 dl mandelmjöl
- 2 msk kokosmjöl
- 2 msk sockerersättning
- 2 tsk kakao
- 2 krm vaniljpulver
Mascarponefyllning:
- 80 gram mascarpone
- 1-2 tsk sockerersättning
- 1 krm vaniljpulver
Instruktioner
- Browniesmet
- Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret och chokladen (försiktigt, gärna i mikro).
- Blanda alla torra ingredienser och rör ner ägg och chokladsmöret. Häll browniesmeten i muffinsformar.
- Mascarponefyllning
- Rör ihop ingredienserna till mascarponefyllningen och klicka över browniesmeten. Dra lite med handtaget av en sked för att skapa ett mönster i kakan.
- Grädda mitt i ugnen i ca 12 minuter.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!